Innovo Consulting

STAY MOTIVATED.YOU. AT A GLANCE.NEVER MISS WHAT MATTERS.

O INNOVO

Innovo Consulting uspešno nastupa na tržištu Republike Srbije od 2012. godine. Za 5 godine postojanja učestvovali smo u izradi više od 300 projekata u Srbiji i Australiji, kao deo KCTT grupe. U našem timu u Srbiji trenutno imamo 10 zaposlenih.

DELATNOST

Innovo Consulting bavi se projektovanjem kompletne saobraćajne infrastrukture, od trasiranja do saobraćajne signalizacije, kao i izradom urbanističkih analiza. Svakom poslu pristupamo predano i posvećeno, što pokazuje kvalitet i efikasnost izrade naših projekata.

SPECIFIČNOST

Zbog toga što u našem timu imamo 11 diplomiranih inženjera – građevinske, saobraćajne i arhitektonske struke, sa velikim profesionalnim iskustvom. To nam omogućava da savladamo bilo koji profesionalni izazov.

Start with a case made from strong yet lightweight anodized aluminum. Or go with elegantly durable stainless steel. Both come in two different sizes and a variety of finishes. And since every model is paired with its own beautifully engineered band, you have many unique combinations to choose from.

Services
Branding, Design, Marketing, Webdesign, Presentation, Social Media

Client
Innovo Consulting
Role
Digital Agency

Date
September 2016 – Present